Rólunk

A szűkülő marketing budgetek egyre jobban ösztönzik a cégeket a hatékony, lokálisan is targetált kommunikációra. A SonitusMedia olyan rádiós kampányok lebonyolítására kínál megoldást, amelyek célirányosan érik el a potenciális célcsoportot. Az országos és lokális rádiók reklámfelület értékesítésével foglalkozó SonitusMedia nem rendelkezik saját médiummal, így a tapasztalat mellett a SonitusMediaval együttműködő, rádiós portfólión belüli függetlenség is garancia az ügyfélre szabott, hatékony országos illetve helyi kampányok lebonyolítására.

A cég munkatársainak többsége 10-15 éves rádiós tapasztalattal rendelkezik az országos és helyi rádiós kampányoptimalizálásban, több ezer sikeres kampányt bonyolítottak.

A SonitusMedia a hagyományos spot alapú kampány ajánlatok kidolgozása mellett tartalmi un. non-spot megoldásokat is kínál ügyfeleinek. A non-spot megoldások lehetőséget biztosítanak a klasszikustól eltérő megjelenésekre, mint például a közlekedési hírek, időjárás jelentés szponzoráció, kitelepülés, rádiós játék illetve a termékelhelyezés.

További információért keresse munkatársainkat.

Letölthető dokumentumok (pdf)

Partnerek
Class FM
Magyar Katolikus Rádió
Rádió 88
Méz Rádió
Helikon Rádió
RETRO FM
Forrás Rádió
Rádió M
Rádió Focus
Fehérvár Rádió

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_tl666j8hckso80skcvju71igt0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0