Hírek

Hallatjuk a hangunkat!

2016. február 03.

2016-ban a Sonitus Média Kft. jelenleg, több mint 40 vidéki rádiót értékesít, ezzel lefedve az országos vidéki hálózatot. A vidéki rádiók mellett továbbra is kizárólagos partnerünk a Class FM.

Új értékesítési vezető a Sonitus Média csapatában!

2015. január 21.

Gila Ferenc lett az értékesítési vezető a Sonitus Média Kft., Music FM és a vidéki rádiók divíziójában.

3 éves a Fresh FM!

2014. október 01.

2011. október 1-jén indult el a freshfm.hu hivatalos adása az interneten. A rádiót azzal a nem titkolt céllal indították, hogy a fiatal és tehetséges médiát hallgató egyetemisták, középiskolások teret kaphassanak professzionális környezetben, egy jó csapatban.

Bochkor Gábor: számomra nem volt kérdés

2014. szeptember 30.

Bochkor Gábornak hamarosan újból megszólal a vekker. Bár a 4 óra 15-kör csörgő óra nem hiányzott neki, ám a rádiózás igen.

Újra Bochkor Gábor hangjára ébredhetünk

2014. szeptember 19.

A műsorvezető ugyanis igent mondott a Music FM felkérésére, így október elsejétől már ő is tagja lesz a rádió reggeli triójának, az Önindítónak.

A 88,9 Mhz frekvencia kalandja a Start Rádiótól a Rádió 1-ig

2014. szeptember 18.

Békéscsaba egy olyan város, ahol, ha történik valami, akkor nagyon megtörténik, de arra éppen úgy képesek a csabaiak, hogy faarccal ellenálljanak a körülöttük zajló legdinamikusabb változásoknak is. Igazából ezek a végletek jellemzik és tartják egyensúlyban a város fejlődését. Nézzük például, mit kezdtek a Viharsarokban az országra hirtelen rászakadt sajtószabadsággal 1989-ben.

Így rádióztunk nyáron

2014. szeptember 18.

Megérkeztek a június-augusztusi időszakra vonatkozó adatok. Továbbra is a ClassFM vezet.

Szalay Annamária-díjat kapott a miskolci Európa Rádió

2014. szeptember 16.

Első ízben adtak át a Szalay Annamária-díjakat a gyermekek tudatos médiahasználatra nevelésében kimagaslót alkotóknak. Az elismerésben a Cimbora irodalmi folyóirat, a miskolci Európa Rádió, valamint Balázs Bianka, az M2 gyermekcsatorna kidolgozója részesült.

Istenes Bence búcsúzik az Önindítótól

2014. szeptember 10.

Október 1-től Istenes Bence az egyre sokasodó televíziós munkáira fókuszál, ezért elbúcsúzik a Music Fm 89.5 reggeli műsorának stábjától és hallgatóságától. „Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem tudom a „későn fekvő” tévézést a „korán kelő” rádiózással összeegyeztetni”– mondta Bence.

Indul a rádió, amit nem szeretne hallgatni

2014. szeptember 09.

A műsorterv még alakul, a stúdió egy könyvtárban kapott helyet, és csak 850-en hallgathatják. A Rács FM-en lesz zene gyúráshoz is.

Több mint 30 ezren látogattak el a közmédia napja rendezvényeire

2014. szeptember 08.

Több mint 30 ezren látogattak el szombaton, a közmédia napján a budapesti Millenáris parkba, ahol az érdeklődők betekinthettek a televízió- és rádióműsorok készítésébe és találkozhattak a közmédia műsorvezetőivel is

A Médiatanács 75 millió forinttal támogatja a helyi rádióműsorokat

2014. szeptember 08.

A Magyar Média Mecenatúra programon belül újabb 27 helyi rádiós hír- és magazinműsor gyártásához járulnak hozzá.

Bocsánatot kért és kampányt indít a Class FM

2014. szeptember 05.

Nagyszabású kampányt indít a Class FM a nőkkel szembeni erőszak elleni tiltakozásuk jeléül péntektől – olvasható a rádió közleményében.

Mi szólt a rádióban, amikor születtél?

2014. szeptember 03.

http://blog.jaszfenyszarusuli.hu/?p=3125

Bombasztikus reggeli műsor indul a FrisssFM-en!

2014. augusztus 26.

Jövő hétfőn, szeptember elsején nem csak az iskolakezdés borzolja majd a kedélyeket. Útjára indul a FrisssFM-en Szombathely legújabb reggeli rádiós műsora, az Ébresztő, Szombathely. Marton Zsolt és Lauscher Zoli felelnek a hangulatért. S jó pár meglepetést is tartogatnak.

Nem lesz választási hirdetés a kereskedelmi adókon

2014. augusztus 25.

Szombaton 16 órakor lejárt az országos kereskedelmi rádiók és televíziók számára megszabott határidő: e médiumok eddig jelentkezhettek a Nemzeti Választási Bizottságnál (NVB), ha az október 12-i önkormányzati választás kampányidőszakában politikai reklámot kívántak közzétenni. Péntekig egyetlen ilyen bejelentés sem érkezett...

Újabb helyi rádió szűnik meg

2014. augusztus 18.

Elvesztette frekvenciajogosultságát a tiszaújvárosi Rádió 35, mivel alulmaradtak a 89.6 MHz 7+5 éves használatára kiírt frekvenciapályázaton. A közeljövőben lekapcsolásra kerülő helyi adó helyére hamarosan érkezik a Rádió M.

Még egy hétig jelentkezhetnek a tévék, rádiók az NVB-nél

2014. augusztus 18.

Még egy hétig, augusztus 23-án 16 óráig jelentkezhetnek a Nemzeti Választási Bizottságnál (NVB) azok az országos televíziók és rádiók, amelyek az önkormányzati és nemzetiségi választás kampányában politikai reklámot kívánnak közzétenni.

Nézettségmérés és az automatikus rendszerek összekapcsolása

2014. augusztus 05.

Néhány évvel ezelőtt egy műsorban kutatók és marketinges szakemberek arról beszélgettek, hogy a televíziós és rádiós nézési illetve hallgatottsági adatoknál mennyire pontosak vagy inkább pontatlanok a jelenlegi megoldások. Hiszen se az önbevallás, se a dobozos mérés nem elég jó.

Ezt a rádiót imádják a pécsiek

2014. augusztus 04.

A sugárzási adatok szerint a Rádió 1 Pécs a leghallgatottabb adók között van. Közvetlenül az országos rádiók után áll a hallgatottsági sorrendben. Nem véletlenül.

Partnerek
Class FM
Magyar Katolikus Rádió
Rádió 88
Méz Rádió
Helikon Rádió
RETRO FM
Forrás Rádió
Rádió M
Rádió Focus
Fehérvár Rádió

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_4f727rq20ds95o8rla1tfs4e60, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0