Hírek

Hallatjuk a hangunkat!

2016. február 03.

SonitusMedia prezentáció

Bevezető

  • A Sonitus Média Kft. 2013-ban vásárolta meg az Adversium Média Ház Kft.-t. Az Adversium Kft. 2011 óta értékesítette a vidéki rádiós reklámokat.
  • 2013-ban a Sonitus Média Kft. portfóliójába került a vidéki rádiók mellett a Class FM mint egyetlen országos kereskedelmi rádió és a Music FM budapesti és vételkörzeti rádió is.
  • A Sonitus Média Kft. portfóliójának a része lett két nagy hálózatos rádió is. Az egyik a Lánchíd Rádió aminek jelenleg 14 és a másik a Katolikus Rádió aminek jelenleg 18 frekvenciája van.
  • A Sonitus Média 2013-ban 3,7 milliárd, 2014-ben 5,1 milliárd és 2015-ben 4,3 milliárd forgalmat bonyolított le a rádiós reklámok piacán.

A jelen

  • A Sonitus Média Kft. 2015-ben kizárólagosan és nem kizárólagosan több mint 40 vidéki rádió reklámidejét értékesítette.
  • 2016-ban a Sonitus Média Kft. jelenleg, több mint 40 vidéki rádiót értékesít, ezzel lefedve az országos vidéki hálózatot. A vidéki rádiók mellett továbbra is kizárólagos partnerünk a Class FM.
  • Ezek mellett a Sonitus Média Kft. portfólió része maradt a két nagy hálózatos rádió is. A Lánchíd Rádió aminek jelenleg 14 és a másik a Katolikus Rádió aminek jelenleg 18 frekvenciája van.
  • A Sonitus Média 2016-ban továbbra is szeretné megőrizni a vidéki rádiós piacon megszerzett elsőségét és az ügyfeleit. A lehető leghatékonyabban, legjobb áron kiszolgálni a megrendelőit és továbbra is biztosítani azt a profizmust, amely az elmúlt három évet jellemezte.

 

Csatolt dokumentumok
Partnerek
Class FM
Magyar Katolikus Rádió
Rádió 88
Méz Rádió
Helikon Rádió
RETRO FM
Forrás Rádió
Rádió M
Rádió Focus
Fehérvár Rádió

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_k9l2dubnr9a0ah5ghfr1m9f3r1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0